13. heinäkuuta 2015

SM-viestit 2015

smviestit
Viikko sitten oltiin kisaamassa Seinäjoella SM-viestien merkeissä. Meillä oli seuran yhteiskuljetus Lappeenrannasta. Olin edellisen illan siellä Kajaanissa ja hiukan väsytti lähteä ajamaan Joensuusta aamulla noin 4 h yöunien jälkeen. Mutta edellisilta oli kyllä kaiken sen valvomisen arvoista. Perjantaille osui ne kunnon helteet ja tietenkin myö vietettiin se bussissa istuen. Syötiin Vaajakosken ABC:lla ja Seinäjoelle tultua käytiin kentällä verkkaamassa. Sen jälkeen etsittiinkin tovi mein majapaikkaa, joka löytyi Peräseinäjoen metsästä, joku seurakunnan leirikeskus :D Oli onneks hyvä paikka vaikka vähän syrjässä sijaitsikin. Illalla meil oli vielä iltapala.

Miul oli oma laji vasta sunnuntaina niin lauantain sai ottaa vielä rennosti. Aamulenkin ja aamupalan jälkeen suunnattiin kentälle syömään ja kannustamaan oman seuran urheilijoita hyviin suorituksiin. LUM saikin avauspäivänä kaksi mitalia :) Sunnuntaina päästiin sitten tositoimiin myös itse. Kävelyt oli aamupäivällä. Lajina siis 3x3000m kävely. Mie kävelin toisen osuuden. Tiia käveli tosi hyvin ekan osuuden ja pääsin lähtemään kolmantena toiselle osuudelle. Oma osuus meni tämän vuoden harjoitustaustaan nähden ihan hyvin ja paransin noin puoli minuuttia toukokuussa käveltyä aikaa. Tulin vaihtoon neljäntenä ja Elisa sai pidettyä saman sijoituksen. Tavoitteena oli tehdä uusi Etelä-Karjalan piirinennätys ja siinä onnistuttiinkin. Entinen ennätys parani reilu 2 min :)

Loppupäivä katseltiin kisoja ja LUM sai toiset kaksi mitalia, joten onnistuneet kisat oli kokonaisuudessaan. Päästiin lähtemään vasta joskus vaille seitsemän illalla, joten Lappeenrannassa oltiin vasta puoli kahden aikaan yöllä. Vähän väsytti lähteä ajamaan vielä parin tunnin matka, mutta selvittiin kotiin turvallisesti puoli neljän aikaan. Kokonaisuudessaan oli onnistunut reissu ja oli kiva päästä kokemaan tämmönen reissu porukalla, kun aiemmissa seuroissa tähän ei ole ollut mahdollisuutta. Oli myös aika luksusta et meillä oli oma hieroja/teippaaja reissussa mukana. Sain kunnon teippaukset polveen ja selkään ennen kisaa sekä ravistelut ennen ja jälkeen kisan :) Ainii, kisat näkyi myös telkkarista ja kävelyäkin näytettiin yllättävän paljon. Sain myös oman tähtihetkeni televisiossa ko miut mainittiin nimeltä, haha :D Täältä voi kattoa lähetystä vielä noin 20 päivän ajan. Kävelyt oli siis toisena kilpailupäivänä. Tämmönen reissu siis ja toivottavasti ens vuonna uudestaan :)

2 kommenttia:

  1. Moi, mikä on sun ennätys 3000m kävelyssä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. muutaman kymmenyksen päälle 18 min, toissa hallikaudella kävelty :) Tällä kaudella ei oo mennyt putkeen kevään loukkaantumisten takia mutta toivottavasti viimeistään ens kaudella menee alle tuon 18 min ja mielellään reilusti jos pääsen vaan terveenä reenaamaan :D

      Poista