15. heinäkuuta 2014

Haloo Helsinki! @ Ilosaarirock 2014

hh1hh2hh3hh4hh5hh6hh7hh8hh9hh10hh11hh12hh13hh14hh15hh16hh17hh18hh19
Tän keikan kuvailemiseen ei sanat riitä, oli ihan huigee setti ja oon niin onnellinen, että pääsin todistamaan tätä. Haloo Helsinki! oli se syy miks mie rokkiin ees halusin. Se vajaa 12 h narikkahommia oli todellakin tämän arvoista. Mie en välittänyt oikeestaan noista rokin ulkomaalaisista isoista nimistä vaan nimenomaan tää oli miun rokin kohokohta. Menee myös heittämällä ykköseks miun keikkakokemuksissa. Tunnelma tähtiteltassa oli semmonen, että oksat pois. Bändi otti yleisön tosi hyvin mukaan ja kuten Ilosaarirockin sivuilla todettiin: "Kun tuhatpäinen yleisö laulaa jonkun bändin kappaleen ulkomuistista lähes kokonaan, lienee oikeutettua sanoa, että kyseinen yhtye on tehnyt jotain oikein." 

Yllä muutama kuva keikalta. Unelma ois, että joskus pääsisin kuvaamaan ihan oikeesti näitä keikkoja sinne lähelle, mutta vielä pitää tyytyy kuvailuun ihan vaan yleisön seasta. Nykyisellä kalustolla ja kokemuksella ei vielä paljoa juhlita. Saa kuitenkin laittaa kommenttia näistä kuvista, mitä mieltä ootte? Löytyyks ketään kuka ois ollut paikanpäällä todistaa tätä huikeeta keikkaa?

Kiitos Haloo Helsinki! <3   

8 kommenttia:

  1. Upeita kuvia! Ja niin oli keikkakin, ehdottomasti paras keikka millä oon koskaan ollut :) Jäi iteltä kuvaamatta, toisaalta omalla kamerallai ei noissa olosuhteissa oikein minkäänlaisia kuvia saa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Joo todellakin oli, seuraavaa keikkaa ootellessa <3 miullakin oma kamera alkaa olla jo suht vanha, mut onneks sillä saa näköjään vielä ihan kohtuullista laatua. Tilanne onneks paranee jo huomenna, kun käyn hakee miun uuden kameran :)

      Poista
  2. Todella, todella upeita. Parempia kuin isojen lehtien valokuvaajien fotot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaw, kiitti :) oon otettu tästä kommentista ja teit miun illasta erityisen ihanan <3

      Poista
  3. Nämähän ovat ihan huikeita kuvia! Itselläkin on kokemusta keikkojen kuvaamisesta yleisön seasta, joten tiedän, kuinka haastavasta hommasta on kyse. Itse olin osan keikasta mukana, loppu jäi näkemättä, koska Mustaschia piti mennä odottelmaan hyvissä ajoin. :D Mutta huikee ainakin alkuosa oli todellakin!

    Mun rokkipostauksen voi vilkuilla osoitteesta: http://unihiekkaahiuksissa.blogspot.fi/2014/07/ilosaarirock-2014.html :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) itekin oon huomannu et ei oo mitään helpointa hommaa se. Ja pitää käyä kattoo sinunkin postaus :)

      Poista